Все категории
Добавить товар

Gucci eau de parfum, парфумована вода.

6750 грн
Описание

Gucci Eau de Parfum, парфумована вода.
Флакон зі спреєм, без коробки.
Залишок на фото: 56 з 60 мл.
Ціна: 6750 грн.

Gucci Eau de Parfum - це парфум для жінок, належить до групи ароматів Східні Пряні.
Gucci Eau de Parfum був випущений в 2002.
Парфумер: Daniela (Roche) Andrier.
Верхні ноти: Геліотроп, Апельсиновий Цвіт; ноти серця: Тмин, Ірис, Чебрець; ноти бази: Шкіра, Ладан, Ваніль, Сандал, Мускус, Кедрова Есенція.

Серйозний, але не стомлюючий і не занудний, багатий, колоритний, дорогий, статусний аромат, що належить до групи східні пряні.
Смолянистий, пряний, димний, з добре позначеними квітковими та шкіряними нотами, у чудовому доповненні прянощів та спецій, легко завоював достатню кількість шанувальників.

Ру Абд Ель-Латиф (Фрагрантика):
Якщо говорити про зміну моїх парфумерних уподобань із солодко-гурманських на шкіряні, то одну з головних ролей у цьому відіграв Gucci Eau De Parfum. Це був мій перший – нетиповий для мене – зрілий парфум. Стояла зима 2004 року, і я отримала Gucci Eau De Parfum як подарунок на своє 20-річчя. І хоча я була дуже вдячна, будучи зовсім молодою дівчиною, схильною до впливу глянсових журналів і рекламних кампаній, я потай мріяла про Attraction від Lancome! Однак, тримати в руках важкий скляний куб Gucci виявилося дуже приємним.
Gucci Eau De Parfum був серйозним ароматом, у тому сенсі, в якому може бути серйозним пошитий по фігурі якісний шкіряний жакет. Початкові ноти звучали смолисто і тягуче, і для тогочасної мене здавались надто вже "гострими" і чоловічими. З роками я по-іншому подивилася на цей дорогоцінний еліксир і оцінила те, наскільки Gucci Eau De Parfum випередив свій час.
Його пряний початок унікальний і справді екстравагантний, з гучним, терпким куміном – задовго до того, як такий хід став вважатися крутим у (сучасній) парфумерії. Це водночас і просто, і складно. Вже пізніше ця довга пряно-солодкувата початкова фаза розчиняється в темному ладані та грубій шкірі. Геліотропін з його квітковими та мигдальними обертонами пом'якшує меланхолійне шкіряне серце. На цій стадії аромат набуває свого характерного звучання; вражаюча кульмінація кислуватих і пудрових нот, які мають бути бруднішими і тваринними, але чомусь примудряються не стати такими. Композиція розкривається драматичним балансом шкіряних, пудрових та пряних нот; так незвичайно для жіночої парфумерії 2002 року. Поки індустрія активно експлуатувала "фрутчульовий" тренд, Даніела Андрій створила замшеву композицію з яскраво вираженою текстурою для сміливих жінок; це була золота епоха Gucci під керівництвом Тома Форда. ©

Відправляю "Новою поштою" на протязі 3-х РОБОЧИХ днів з моменту ПОВНОЇ оплати!
Післяоплати (накладного платежу) НЕМАЄ!

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Бордовый
Размер:
  • 60мл
Продавец
simka39
simka39
Кривой Рог
52% выполненных заказов
Была