Все категории
Добавить товар

Парфумована вода .se swedish experience wild hearts [ес і свідіш

660 грн
Описание

Тип парфюмерии: Духи

Несколько экземпляров в наличии

Парфумована вода .SE Swedish Experience Wild Hearts [Ес І Свідіш Експірієнс Уалд Хартс] 75мл

Відчуй аромат шведської природи, що перехоплює подих. Відчуй свободу дикого вітру, який зворушує до глибини душі. Ця парфумована вода, натхненна прохолодними туманними озерами, подарує тобі свободу.

Сучасний чуттєвий аромат з квітково-водними нотами.
Мінімалістичний шведський дизайн флакона: пляшечка з переробленого скла, автентичні кришечки із зображенням ключових інгредієнтів аромату – справжній витвір мистецтва.
Для створення цих ароматів наша міжнародна команда фахівців використовувала новітні технології Scent.Trap® and Pure.Scent®. За їх допомоги можливо відобразити запах живої рослини, не знищуючи і навіть не зриваючи її. Таким чином на світ з'являються справді унікальні парфумерні акорди, що повністю повторюють природний аромат рослин. Під час експедиції Швецією міжнародна команда парфумерів використовувала запатентовані технології Scent.Trap® і Pure.Scent®, щоб відобразити дивовижно свіжі, солодкі аромати і передати акорд дикого розмарину і запашного мірису.
Творцями аромату є Марін Іпер і Карлос Віналс.

Назавжди зачарована чудовими запахами сезонів року - прекрасною лютневою мімозою, сонячним червневим жасмином – Марін розвинула свою пристрасть до ароматів, поки росла в сільській місцевості на півдні Франції. Завдяки творчому підходу і пристрасті до своєї справи Марін змішує унікальні аромати. Працювала з Zara, Brocard, Carven та іншими парфумерними домами.

Відомий створенням культових класичних ароматів, Карлос Віналс з дитинства мріяв стати парфумером. Він співпрацював з такими культовими брендами, як Dior, Marc Jacobs, Elizabeth Arden, Victoria's Secret. На створення ароматів його надихає пошук унікальних інгредієнтів по всьому світу.

Разом Марін і Карлос вирушили в експедицію Швецією, щоб відобразити ексклюзивні акорди її первозданної природи.
Тип аромату: квітково-водний, цитрусовий, ароматичний

Верхні ноти: дикий розмарин, грейпфрут, зелено-морський акорд

Ноти серця: райтія священна, мірис запашний, конвалія

Базові ноти: боби тонка, мускус, пачулі

Спробуй ішних аромат цієї води

Парфюмерная вода .SE Swedish Experience Blazing Warmth [Эс И Свидиш Экспириенс Блэйзин Вомф]

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары