Все категории
Добавить товар

Парфумована вода для жінок salvatore ferragamo signorina ribelle 30 мл.

999 грн
Описание

Воістину здатний хвилювати та розбурхувати аромат для жінок Salvatore Ferragamo Signorina Ribelle був створений авторкою Ann Gottlieb і представлений як новинка колекції Signorina. Презентація відбулася 2019 року в Італії й була однією із найочікуваніших подій того року у світі парфумерії. І це не дивно, адже навіть зовнішній вигляд парфумів — оригінальний фірмовий прямокутний флакон у насиченому рожевому кольорі, прикрашений бантом під тон — відразу закохує в себе навіть найбільш упереджених критиків.

Аромат починає розкриватися приємною соковитою грушевою солодкістю, перетікаючи в дуетну суміш кисло-солодкого мандарина та запашного рожевого перцю. У серці аромату причаїлася солодкість жовтого франжипані, п'янкого іланг-ілангу, з'єднуючись із запашним білим жасмином і приємним самбаком. Завершує танець нот цих парфумів шлейф із найніжнішого кокосового молочка, ванілі та сандалового дерева, зачаровуючи та пробуджуючи фантазії. Власниця цього аромату підкорить усіх божественними поєднаннями квіткових білих нот і "смачних" фруктових акцентів. Прикрашаючи цими парфумами свою шкіру, жінка перетворюється на справжню королеву, величну та прекрасну, горду й бажану.

Аромат розкривається в будь-яку погоду, даруючи своїй власниці особливий шарм і холодної зими, і спекотного літа. Він створений для леді, які вміють підкорювати, бажають бути в центрі уваги та прагнуть успіху. Аромат ідеально підкреслить вечірній образ, а також буде доречним для романтичних прогулянок або ділових зустрічей, адже він таїть у собі повну різноманітність відтінків і нот.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Объем:
30 мл

Похожие товары