Все категории
Добавить товар

Туалетная вода carolina herrera ch пробник 1.5 мл

120 грн
Описание

Коли в гру вступають майстри, які добре знають свою справу, мають нестримну енергію і справжній талант, чекайте чергове геніальне творіння. Саме так можна назвати унікальний тріумвірат майстерних творців туалетної води Herrera CH модного американського бренду Carolina Herrera. Завдяки співпраці всесвітньо відомого дизайнера та модельєра Кароліни Еррери, найбільшого парфумера та класика нашого часу Олів'є Креспа у парі з Розендо Матіо на світ з'явився унікальний аромат, гідний усіх нагород та похвал.

Унікальна композиція, базовою нотою якої звучать східно-квіткові мотиви, створена для сучасної, успішної та цілеспрямованої леді з тонким почуттям стилю та смаку. Її сила та енергія не знають кордонів, її фантазія та уява виходять далеко за межі стандартного мислення, вона – втілення краси та грації. Саме Herrera CH здатний підкреслити ці переваги.

Початкова нота парфуму грає свіжістю бергамота, лимона, грейпфрута, тропічних фруктів та ноток води. Розкривається аромат солодким поєднанням болгарської троянди, жасмину, апельсинового кольору та цукерок, присипаних корицею. Кінцева нота звучить глибокими басами сандалу, пачулів, кашеміру, мускусу, амбри та благородної шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары