Все категории
Добавить товар

Парфумована вода dior miss dior eau de parfum пробник

75 грн
Описание

Dior Miss Dior Eau de Parfum – це жіночий квітковий аромат, випущений у 2021 році. Цей аромат створили парфумер Франсуа Демаші, який намагався зберегти основні риси оригінального аромату Miss Dior, але при цьому дати йому більш сучасне звучання.
Об’єм: 1 мл (пробник)

Верхні ноти композиції підкорять вас гармонією поєднання пудрових ірисів, кришталевих конвалії і ніжних півонії. З такою прелюдією напрочуд співзвучна головна тема троянди – тут був використаний травневий сорт – трепетний та витончений, вільний та юний. Його принадність підкреслює фруктовий дует солодких стиглих плодів – абрикосів та персиків. Завершується враження чарами ванілі, яка так і приваблює компліменти. Їй вторить солодкий дует бензоїну та бобів тонка на вершковій підкладці із сандалової деревини. Магія мускусу стане феєричним фіналом, який підкорює серця

Dior Miss Dior Eau de Parfum 2021 – це аромат, який поєднує в собі класичну елегантність та сучасну свіжість. Він ідеально підходить для жінок, які хочуть виглядати вишукано та привабливо, але при цьому зберегти свою неповторну індивідуальність.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 1мл

Похожие товары