Все категории
Добавить товар

Montale crystal flowers парфумована вода унісекс, 2 мл (пробник)

99 грн
Описание

Щоб відчути на собі тепло літнього сонця, зануритися в атмосферу спекотного дня, спробуйте аромат парфумованої води Montale Crystal Flowers.

Історія

Аромат створювався як квітково-східний з присмаком тягучого вершкового мускусу. Його представили світу у 2007 році. Парфумери модного будинку Montale зробили все, щоб композиція полюбилася сучасним покупцям. І вони не помилилися у виборі головних нот.

Піраміда композиції

На шкірі парфумована вода звучить зворушливо й ніжно. Піраміда композиції характеризується такими нотами:

Початкові акорди — непальська троянда, ніжна водна лілія та мандарин.
Серце аромату — весняна тонка конвалія.
Кінцеві ноти шлейфу — вершковий стійкий мускус й тягуча амбра.

Парфюмовану воду Montale Crystal Flowers можна використовувати в будь-який час доби.

Сплітаючись між собою, ноти ароматичної композиції створюють справжній парфумерний шедевр. Занурюють в вишуканість, елегантність, жіночну чуйність з першого акорду.

Для ознайомлення з ароматом ви можете використовувати маленький пробник з розпилювачем. Такий спосіб нанесення парфумованої води повністю розкриває її звучання.
Як використовувати Montale Crystal Flowers Парфумована вода унісекс, 2 мл (пробник)

Нанесіть парфум на ділянку шиї за вухами, трохи нижче мочок, на внутрішню сторону зап'ястя й згини ліктів. Також можна розпилити невелику кількість засобу в повітрі перед собою і увійти в ароматну хмару. Перед нанесенням на волосся, щоб уникнути його пошкодження й пересихання, аромат можна нанести спочатку на долоні, а потім провести руками по волоссю, до того ж, воно має бути чистим і злегка вологим. Так аромат краще поглинеться та буде більш стійким і насиченим.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Розовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары