Все категории
Добавить товар

Maison francis kurkdjian l'homme à la rose парфумована вода, пробник 2мл.

245 грн
Описание

Парфумована вода L'Homme À La Rose бренда Maison Francis Kurkdjian створена парфумером Франсісом Куркджяном. За його словами, він переосмислив троянду, додавши їй чоловічого відтінку. Кілька нот утворюють вишуканий танець краси, адже в унісон зливаються квіткові, цитрусові і деревні мотиви.

Ольфакторна піраміда парфумованої води Maison Francis Kurkdjian L'Homme À La Rose:

Верхні ноти розпускаються освіжуючими вибуховими мотивами абсолю троянди в тандемі з наповненим сонцем грейпфрутом. У ньому є легка зелена гіркість, тому його свіжість і фруктова соковитість гармонійно поєднуються з вишуканою терпкістю, яка робить композицію яскравою.

Ноти «серця» інтригують медовими акцентами і легким пряним ароматом дамаської троянди, краса якої підкреслюється дивовижними цитрусовими бризками.

Базові ноти утворюють оксамитовий шлейф з багатогранних інтонацій шавлії: свіжих, зелених, пікантних, квіткових, злегка лавандових і з камфорними нюансами, в обрамленні фірмового деревно-бурштинового акорду Френсіса Куркджяна, в якому поєднуються синтетичні ноти з натуральними інгредієнтами (пачулів, сандала, кедра і ветивера). Його звучання наповнене безліччю відтінків: сухими і теплими, що наповнює шлейф чуттєвістю.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары