Все категории
Добавить товар

Creed wind flowers (крід вайнд флаверс) парфумована вода - тестер, 75 мл

2700 грн
Описание

Creed Wind Flowers (Крід Вайнд Флаверс) парфумована вода - тестер, 75 мл
Creed Wind Flowers (Крід Вайнд Флаверс)

Новинка світового нішевого ринку Creed Wind Flowers, це парфумована вода найвищого світового рівня, готового подарувати вам насолоду та дивовижний позитив на кожен день. Піраміда пов'язана з безлічі компонентів, однак, жоден з них не формує піраміду самостійно, а розкривається в парі з іншими відлуннями.

На стартове місце автори поставили хвилюючий та свіжий гуркіт зеленого тропічного бергамоту, кірки якого змішані з цедрою. Варто відзначити, що над зовнішнім виглядом цього продукту попрацювали дизайнери, і тепер він набув незвичайного вигляду, який нагадує старомодний графин або вазу.

Середина ніжна та податлива, тут у свої права входить жасминовий мед, перемішаний із шоколадними цукерками праліне. Фінал виходить на сухій деревній підстилці, перехрещеній із мускусною патокою. Шедевр тільки починає свій похід світом, але в нього є всі підстави стати новою класикою.

TESTER - це демонстраційний варіант аромату, який не має абсолютно ніяких відмінностей за якістю і стійкості аромату від варіанту для продажу! Різниця між ними лише в тому, що тестери випускаються в так званої технічної упаковці (простій картонній коробці, відмінної від тієї, в якій випускаються флакони для продажу). З цієї причини ціна тестера завжди значно нижче.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Другой

Похожие товары