Все категории
Добавить товар

Bandit robert piguet, парфюмированная вода.

3600 грн
Описание

Bandit Robert Piguet, парфумована вода.
Тестерний флакон зі спреєм, без коробки.
Випуск 2008-го року.
Залишок: 34-35 зі 100 мл.
Ціна: 3600 грн.

Bandit Robert Piguet - це парфум для жінок, він належить до групи шипрові квіткові.
Bandit випущень 1944 року.
Парфумер: Germaine Cellier.
Верхні ноти: Альдегіді, Гальбанум, Артемізія, Бергамот, Неролі, Гарденія, Іланг-іланг та Апельсин; середні ноти: Гвоздика (квітка), Корінь фіалки, Жасмин, Роза та Тубероза; базові ноти: Дубовий мох, Шкіра, Цибетін, Ветивер, Пачулі, Мірра, Мускус, Амбра та Кокос.

Відправляю "Новою поштою" на протязі 3-5-ти РОБОЧИХ днів після ПОВНОЇ передоплати!
Торгу, післяоплати, повернення НЕМАЄ!

Bandit Robert Piguet, парфумована вода. "... Гірка соковита полинна зелень у старті переходити у квітково-альдегідне серце, змінюючись потім мшисто-амбровою, зі шкіряними та тваринними нюансами, базою. Стає зрозуміло, звідки ростуть вухан у цілої плеяди шипров другої половини двадцятого століття, включаючи Міс Діор, що вийшов трьома роками, шедеври 60-80 років Бернара Шанта і радянські одеколони екстра-класу, типу "Барс". Очікуваної шкіряної атаки виявлено не було. Шкіряна нота настільки вміло вплетена в загальний малюнок, що вичленувати її окремо від решти не так вже й просто. На мені основну скрипку грають квіти. Дивовижні квіти, жодного разу не легковажні "квіточки-лютики". Мсьє Шант, створюючи свої Ароматикс Еліксир, Араміс, 900 і Кабошар, явно пам'ятав цю квітково-шкіряну симфонію, що наповнює Бандит.
В цілому все це звучить неймовірно красиво і неймовірно старомодно. Бандит Піге з категорії тих "старперських смердючок" і "бабчиних скриньок", які я люблю все більше. З кожним роком. З кожним днем. З кожним випуском чергового сучасного безликого продукту.
Якщо ви вважаєте себе парфумованою людиною, повз такі речі як Бандит, не можна пройти повз. Це – віха, точка відліку. Його можна любити чи відкидати, можна фукати чи захоплюватися, але знати його потрібно. Без цього Бандита жіноча, та й чоловіча, парфумерія навряд чи стала б такою, якою ми її сьогодні знаємо."

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Чёрный
  • Золотистый
Размер:
  • Другой
Продавец
simka39
simka39
Кривой Рог
52% выполненных заказов
Была