Все категории
Добавить товар

Туалетна вода calvin klein ck everyone, 10 ml, франція, оригінал

360 грн
Описание

Туалетна вода Calvin Klein CK EVERYONE, 10 ml (дорожній формат)

Опис:
Залишайтеся собою! Залишайтеся справжніми! Відгукніться на заклик, із яким до вас звертається туалетна вода унісекс Calvin Klein CK Everyone, та проявіть свою унікальність. Забудьте про межі й кордони, правила та настанови. Прийшов час випустити своє «Я» на волю!

Сіжий повітряний аромат для молодих жінок і чоловіків. Флакон оздоблено еластичною стрічкою, яка наводить на думку про знакову білизну Calvin Klein. Веганський склад аромату з інгредієнтами природного походження.

На першому побаченні з цим ароматом ви одразу впізнаєте органічну есенціальну олійку з есенцією імбиру та акордом блакитного чаю. За мить почне відчуватися свіжість, викликана молекулою Aquozone®, та проявиться гіркувато-солодке неролі. Базові ноти аромату представлено тонами амбри та пачулі.

Відповідальне та дбайливе ставлення до довкілля проявляється навіть під час купівлі туалетної води. Упаковку CK Everyone виготовлено лише з перероблених матеріалів, а після закінчення туалетної води вона придатна до подальшої переробки.

Особливим також є склад туалетної води, який містить лише веганські інгредієнти та природний спирт. Аромат CK Everyone — ще один витвір парфумера Альберто Морільяса (Alberto Morillas), що підходить як жінкам, так і чоловікам, яким він дає змогу сповна насолодитися свободою самовираження.

Класифікація: для занять спортом та довгих прогулянок, денні, літні

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары