Все категории
Добавить товар

Lancome la vie est belle en rose туалетна вода 100 мл. оригінал

2907 грн
Описание

Жіноча туалетна вода La Vie Est Belle En Rose від відомого французького бренду Lancome - гурманська композиція, яка випромінює щастя. Вона створена для тих, хто вміє щиро радіти життю, любити його та цінувати кожну мить.
Справжнє розмаїття квітів, жіночність та оптимізм. Яскраві відтінки червоних ягід надають парфумерній симфонії безтурботної грайливості, миттєво занурюючи у всесвіт безмежної радості від Lancome. Чарівна півонія пом'якшує фруктово-ягідні нюанси своїм тендітним, ніжним звучанням, надаючи композиції квіткового забарвлення, що зачаровує. А розкішна троянда, володіючи привабливим та витонченим розкриттям, прикрашає собою принадне серце туалетної води. Пачулі, в свою чергу, закривають ольфакторну піраміду теплим бальзамно-деревним обертоном, який врізається в пам'ять.
Впізнаваний флакон все так же, як і в класичній версії аромату, нагадує посмішку щасливої жінки. Але тепер його частину дизайнери вирішили пофарбувати в рожевий колір, немов натякаючи про те, що іноді потрібно забути зняти рожеві окуляри та просто насолоджуватися кожною миттю! Вдихніть La Vie Est Belle En Rose і відчуйте кожною клітиною свого тіла, що життя - прекрасне!

Нова, не розраховувалась.
Оригінал.
100 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл

Похожие товары