Все категории
Добавить товар

Тестер туалетна вода для чоловіків versace man eau fraiche 100 мл

3100 грн
Описание

Досконалість не має меж. Філософія створення духів полягає в рішучих експериментах і нескінченних пошуках цікавих комбінацій нот.
2006 року світу була представлена оновлена версія всіма улюбленого парфуму Versace Man Eau.

Новий прохолодний і спокусливий Versace Man Eau Fraiche (Версаче Мен О Фреш) не втратив шарму свого попередника. Навпаки, до його шлейфу додалася свіжість, чистота та повітряна легкість. Переливи весняної зелені гармонійно доповнили деревне, водне та цитрусове звучання.
Олія шавлії й естрагону змішалася з гамою кедра та трояндового дерева.

Базові акорди амбри, а також верхні ноти лимона внесли елемент чуттєвості та надали всій композиції ідеального завершення. Так низка творів італійської парфумерії поповнилася чудовою новинкою легендарного бренда.

Олів'є Кресп, творець цього бентежного аромату, вирішив подарувати представникам сильної статі аксесуар, який би додав впевненості своєму власникові та підкреслив достоту бездоганний стиль.

Витончений флакон морського кольору має обрамлення у формі хвиль і поміщений в упаковку з зображенням шкіри рептилії. Такий загадковий і сміливий дизайн розповідає про неординарність самого аромату, який ховається всередині.

Поєднуючи в собі привабливість, притягальну енергію й частку таємничості, цей запах стане незамінною зброєю зваблювання будь-якої жінки.
Versace Man Eau Fraiche вибирають чоловіки різного віку. І не дивно, адже в ньому поєднуються дві суперечливі грані: відтінки юнацького завзяття і стримана елегантність.

Аромат: цитрусовий, деревний, водний
Початкова нота: білий лимон, карамбола, рожеве дерево
Нота «серця»: кедр, естрагон, шавлія
Кінцева нота: мускус, амбра, деревина платана

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл