Все категории
Добавить товар

🍀оригінал 🍀100 мл chanel chance eau fraiche

2700 грн
Описание

Оригінал 100 мл туалетна вода. Квітково - цитрусові. Шляхетний і водночас дорогий аромат, завжди піднімає настрій! Привезені з-за кордону.є гарантія на повернення можна тестувати та оглянути флакон перед оплатою на пошті. Батч код на флаконі та коробочці є на фото.
Купуючи 2х і більше флаконів, гарантую хорошу знижку.

Опис Chanel Chance Eau Fraiche
Chance Eau Fraiche Chanel - це витвір мистецтва. Солодкі ноти в ньому чудово поєднуються зі свіжими. М'який красивий аромат з приємною кислинкою. Відразу після нанесення може здатися трохи різким, але вже через 20 хвилин він стає більш м'яким і тонким, а через 40 у всій красі з'являється неймовірна база – амбра, мускус, пачулі та жасмин.

Здавалося б, що цей аромат не зовсім підходить для холодних пір року, але це не так. Восени він ще багатогранніший і яскравіший, його шлейф відчувається ще сильніше, ніж влітку і навесні. Найгостріше простежується ветивер та квіти, проступає жасмин, який надає трохи теплоти та об'єму, а влітку більше чуються сліди цитрусів та пачулі. Свіжий, яскравий, водночас ніжний і сонячний, що іскриться як келих смачного дорогого шампанського. Звучить дорого, шляхетно. Chance Eau Fraiche Chanel – це багатий аромат для розкішних жінок.

Прем'єра аромату: 2007
Країна ТМ: Франція
Зроблено у: Франція
Стать: для жінок
Тип аромату: квіткові, шипрові
Класифікація: елітна
Початкова нота: Цитрусові ноти
Переклад: Водяний гіацинт, Жасмин
Кінцева нота: Амбра, Білий мускус, Ветивер, Пачулі, Тикове дерево

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Салатовый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл

Похожие товары