Все категории
Добавить товар

Marc jacobs daisy туалетная вода, 1,2 мл и ever so fresh парфюмированная вода, 1,2 мл

150 грн -34% 100 грн
Описание

Marc Jacobs Daisy Туалетная вода, 1,2 мл и Ever So Fresh Парфюмированная вода, 1,2 мл

Цена 100 грн.

Сделано в Франции

- Marc Jacobs Daisy Туалетная вода, 1,2 мл

Аромат Daisy, розроблений Альберто Морілласом у 2007 році спеціально для дому моди Marc Jacobs, - це втілення ніжності, романтичності та кокетства сучасної юної леді, її грайливої натури, доброго серця і яскравої, мов сонячні промені, усмішки.

З першої секунди надзвичайно літня композиція заворожує чистою фруктовою свіжістю дикої полуниці й соковитого грейпфрута, підкресленою зеленими акордами листя витонченої фіалки. Ніжні пахощі гарденії, фіалки та жасмину в серці парфумерного букета уособлюють молодість і водночас елегантність веселої власниці аромату. Завершують осяйну композицію насичені й глибокі акорди екзотичного білого кедра та берези в обрамленні витонченої легкості мускусу й ванілі.

Розкішний флакон аромату Daisy, виконаний з міцного скла та прикрашений золотистою кришечкою, яку оточують милі, ніжні й жіночні білі маргаритки. Дизайн парфумів, розроблений майстром Марком Джейкобсом, гармонійно підкреслює вінтажний шарм аромату Daisy і його здатність дарувати казково прекрасний літній настрій.

Прем’єра аромату: 2007
Країна ТМ: США
Зроблено в: США
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: деревинні, квіткові, мускусні, фруктові
Початкова нота: Грейпфрут, Листя фіалки, Полуниця
Нота серця: Гарденія, Жасмин, Фіалка
Кінцева нота: Ваніль, Деревина, Мускус

- Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh Парфумована вода, 1,2 мл

Жіноча парфумована вода Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh — це справжнє свято для сенсорних відчуттів, яке охопить вас своєю пристрасною свіжістю. Від перших нот яскравих цитрусових ароматів до базових кашемірових акордів аромат створює відчуття безтурботного сонячного ранку, наповненого енергією життя. Ця свіжість і сонячність здатна оживити навіть найсіріші дні.

Початок композиції є доволі яскравим та літнім. Його формують свіжі соковиті фрукти, нагріті на сонці. Стиглий ананас, іскристий мандарин та кисло-солодке манго формують старт аромату. В центрі композиції розмістився пишний квітковий букет. Есенція апельсинового цвіту та трояндова вода створюють бездоганне звучання в самому серці парфумів. Теплий, спокійний і врівноважений шлейф формують нотки кашемірового дерева.

Прем’єра аромату: 2022
Країна ТМ: США
Зроблено в: Франція
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: свіжі
Початкова нота: Ананас, Есенція мандарина, Манго
Нота серця: Есенція квіток апельсина, Трояндова вода
Кінцева нота: Кашемір

Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары