Все категории
Добавить товар

Туалетна вода для жінок adidas free emotion 50 мл

210 грн
Описание

Adidas Free Emotion був створений для сучасної красуні, чиє життя наповнене радісними подіями, а кожен новий день приносить тільки нові радості та несхожий на попередні. Багатогранна, яскрава та динамічна композиція Adidas Free Emotion звучить надзвичайно жіночно та гармонійно. Ніжність і чуттєвість — незмінні супутниці цього чудового аромату.

Аромат ідеально підходить молодій дівчині або жінці, яка сповнена оптимізму, вірить у свої сили та від майбутнього чекає тільки всього найкращого. Вона знає, що будь-яке її бажання миттєво здійсниться, а якщо немає, то вона сама візьме від життя все, що їй хочеться. Adidas Free Emotion — це втілення веселощів, радості та майбутніх перемог. Оточена хмарою динамічного й емоційного аромату Adidas Free Emotion, жінка готова зачаровувати та підкоряти серця. Вона любить життя, й доля відповідає їй повною взаємністю.

Яскравий, динамічний і сучасний Adidas Free Emotion — аромат великого міста та справджених надій. Він уособлює сучасний ритм і не дає своїй власниці нудьгувати. Ці розкішні парфуми не для скромних романтичних натур. Він створений для жінок, які самі йдуть назустріч своїй долі.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize
Объем:
50 мл

Похожие товары