Все категории
Добавить товар

Туалетна вода dolce&gabbana light blue жіноча,50 мл.

1590 грн
Описание

Парфуми – один з головних аксесуарів, який робить образ цілісним і завершеним. Тому сучасні дівчата готові витратити багато часу на пошуки відповідного аромату.

Dolce&Gabbana Light Blue – легендарна туалетна вода, покликана підкреслити кращі риси характеру своєї власниці. Спокуслива і життєрадісна композиція огортає тіло прохолодою і пробуджує приємні спогади. Аромат прихований в строгому скляному флаконі, який увінчує масивна кришечка ніжно-блакитного кольору.

В основі аромату – збалансований тандем фруктових і квіткових акордів, які доповнені пікантними прянощами. Композиція розкривається м'яким пахощами дзвіночка, на тлі якого іскриться свіжа мелодія лимона. Ефектна суміш звучить яскраво, виразно, але ненав'язливо. У нотах «серця» до них приєднуються біла троянда, жасмин і бамбук. Завершує композицію тріо з мускусу, кедра й амбри.

Аромат шлейфовий і дуже стійкий. Він має сильний характер, при цьому є дуже ніжним, жіночним і витонченим. Призначений для впевнених в собі, незалежних і цілеспрямованих дівчат.
Як використовувати Туалетна вода Dolce&Gabbana Light Blue жіноча

Нанесіть парфуми на ділянку шиї, трохи за вухами нижче мочок, на внутрішню сторону зап'ястя і згину ліктів. Також можна розпилити невелику кількість парфумів у повітрі перед собою і увійти в ароматну хмару. Перед нанесенням на волосся, щоб уникнути його пошкодження і пересихання, парфум можна нанести спочатку на долоні, а потім провести руками по волоссю, при цьому воно повинно бути чистим і трохи вологим. Так аромат краще вбереться і буде більш стійким і насиченим.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН. ОРИГІНАЛ

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Объем:
50 мл