Все категории
Добавить товар

Туалетна вода для чоловіків dolce&gabbana k, 50 мл

1450 грн
Описание

Dolce&Gabbana K Eau De Parfum — воістину королівський аромат, створений жінками для чоловіків на знак захоплення їхньою харизматичністю, відвагою й нескінченною самовідданістю. Аристократична деревно-фужерна композиція оспівує найкращі якості представників сильної статі й, одночасно, підкреслює їхнє благородство та класичну простоту образу, що стала синонімом бездоганного смаку.

Новинка з'явилася на полицях парфумерних бутиків у 2019 році та відразу ж привернула до себе увагу публіки. Лаконічний і стриманий прямокутний флакон прикрашений масивною сяйною короною — символом монаршої влади та знаком вищості над більшістю людей довкола. Над парфумерною формулою трудився чарівний дует із парфумерів Daphne Bugey та Nathalie Lorson, кожна з яких створювала картину, надихаючись образами своїх найближчих і коханих чоловіків. Ймовірно, завдяки цьому аромат випромінює щире кохання і позитивні емоції, відкриваючись свіжими цитрусовими нотками червоного апельсина та терпкого сицилійського лимона. Хвойного гурманства пірамідці надають свіжі ягоди ялівцю в поєднанні з букетом східних прянощів — бентежним червоним перцем і зеленою мускатною шавлією.

Аромат із легкістю руйнує всі кордони, проникаючи в саме серце чуттєвими квітковими хвилями лаванди та затишної герані. Глибока деревна основа Dolce&Gabbana K Eau De Parfum вражає збалансованістю акордів смолистого білого кедра, пачулів та димного ветиверу.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Объем:
50 мл