Все категории
Добавить товар

Набір зволожувальних засобів для сяйва шкіри medi-peel glutathione hyal aqua multi care kit

1370 грн
Описание

Набір зволожувальних засобів для сяйва шкіри Medi-peel Glutathione Hyal Aqua Multi Care Kit підходить для шкіри будь-якого типу, відновлює гідроліпідний баланс, м'яко освітлює та вирівнює тон. Допомагає у боротьбі з першими ознаками старіння та сприяє відновленню еластичності.

У набір входить:
-Гель-пінка для вмивання Glutathione Hyal Aqua Foaming Gel (15мл) - відмінно підходить для сухої та зневодненої шкіри: засіб делікатно позбавляє пилу, надлишків себуму та залишків макіяжу, не пошкоджуючи гідроліпідний бар'єр. Слабокислотний гель ретельно видаляє всі забруднення без сухості та стягнутості, залишає приємне почуття свіжості та зволоженості після вмивання.
-Ампула Glutathione Hyal Aqua Ampoule (30мл) – заповнює нестачу вологи, заспокоює та освіжає шкіру, дарує здорове сяйво та усуває тьмяний колір обличчя. Засіб зменшує видимість пігментації та перешкоджає появі нових пігментних плям, зволожує, бореться з зневодненістю та окислювальним стресом, підтримує пружність та гладкість.
-Крем Glutathione Hyal Aqua Cream (50г+15г) – усуває тьмяність, бореться із сухістю, розгладжує рельєф та перешкоджає появі зморшок. Засіб вирівнює тон, уповільнює процеси старіння, робить шкіру гладкою та сяючою. Підвищує місцевий імунітет, запобігає випаровуванню вологи та забезпечує тривале зволоження.

Основні компоненти, що діють:
-Глутатіон підвищує пружність та еластичність шкіри, бореться з окислювальним процесом та перешкоджає появі пігментних плям.
-Blue Waterlock™ - зволожуючий комплекс, що складається з мінеральної води, амінокислот, 5 видів гіалуронової кислоти різного молекулярного розміру, ектоїну та аквапоринів. Глибоко насичує вологою та запобігає зневодненості, тим самим підтримує природний захисний бар'єр та зберігає гладку текстуру шкіри. Покращує роботу інших компонентів крему.
-Пептиди мають міорелаксуючу дію, уповільнюють старіння шкіри, стимулюють вироблення власного колагену та гіалуронової кислоти, перешкоджають появі зморшок та розгладжують шкіру.
-BL Fill UP - рослинний комплекс, що складається з екстрактів фукуса, морської водорості та чорноголовки. Бореться з процесом окислення, живить, робить шкіру гладкою та ніжною.
-Аскорбіл фосфат натрію (вітамін C) - стабільна форма, відбілює пігментацію, блокує процес запалення, нейтралізує оксидативний стрес і стимулює вироблення власного колагену, рахунок чого підвищує пружність і щільність.
-7 видів гіалуронової кислоти мають різну молекулярну масу, за рахунок чого працюють як у глибині, так і на поверхні епідермісу: активно зволожують, підтримують оптимальний рівень гідратації. Утворюють захисний шар, який не дає випаруватися волозі.

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары