Все категории
Добавить товар

Відбілюючий набір для догляду за шкірою vha

900 грн
Описание

Набір косметики для обличчя VHA чудово відбілює шкіру, значно освітлює ластовиння, пігментні плями, наслідки постакне, вирівнює тон шкіри, зволожує та живить, надає їй еластичність та пружність.

Засоби набору зменшують гіперпігментацію та перешкоджають утворенню нових пігментних плям, усувають тьмяність шкіри, повертають їй сяйво, здоровий колір та рівний тон.
У складі:

Ніацинамід має досить сильні антивікові властивості, а також використовується для лікування шкіри з куперозом, акне та пігментацією. Він збільшує виробництво колагену та еластину, скорочує зморшки, вирівнює шкіру та освітлює пігментні плями. Знижує сухість та чутливість шкіри з розацеєю, скорочує запалення при акні, регулює виробництво шкірного себуму, зменшує пори, а також впливає на деякі штами бактерій, що спричиняють шкірні інфекції.

Вітамін С (аскорбінова кислота) – має протизапальну дію; стимулює утворення колагену; освітлює пігментні плями; бере участь у виробленні ліпідів рогового шару, які необхідні шкірі.

Гіалуронова кислота - притягує і накопичує вологу на поверхні шкіри, створює легку захисну плівку, яка запобігає випаровування води та зневоднення. Молекули гіалуронки заповнюють собою зморшки і вони стають менш помітними. Регенерує, загоює та зменшує запалення.
Склад набору:

1. Пінка для вмивання. 100 мл

2. Відбілюючий тонер. Наноситься після вмивання. 150 мл

3. Сироватка проти пігментації та ластовиння. 30 мл

4. Разові маски від пігментації та ластовиння, 10 шт * 25 мл

5. Емульсія. Легка текстура, між кремом та сироваткою за відчуттями. 80 мл

6. Крем для обличчя. Останній етап у догляді, 20 мл

Вік: 30+

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?