Все категории
Добавить товар

Набір для депіляції з касетним воскоплавом

500 грн
Описание

1. Воскоплав

Касетний воскоплав – пристрій для плавлення картриджного воску, що використовується для проведення гарячої / теплої депіляції. Одна касета вміщує до 100-110 г воску. Має прозоре віконце + кришку для контролю за ступенем готовності матеріалу та залишками. Воскоплав касетний розігріває сировину до 40-42 ° C за 20-30 хвилин, підтримуючи робочу температуру протягом усієї процедури.

Характеристика:

Тип: картриджний
Потужність: 36 Вт
Кількість касет: 1
Об'єм картриджів: 100 мл * 100 мл
Матеріал: пластик

2. Гель до депіляції

Гель Elit-Lab – засіб, призначений для підготовки шкіри до депіляції/шугарінгу. Містить екстракт ромашки та Д-пантенол, завдяки чому зменшує хворобливі відчуття у процесі видалення небажаного волосся з тіла. Крім того, знежирює та надає антисептичну властивість. Підходить для будь-яких зон, включаючи пахву та бікіні.

3. Гель після депіляції

Гель Elit-Lab – лосьйон для догляду за шкірою після депіляції/шугарінгу. Містить Д-Пантенол та екстракт алое, завдяки чому добре зволожує, заспокоює, загоює, живить корисними речовинами та освіжає, а також очищує від залишків цукрової пасти шкірний покрив. Швидко поглинається, не залишаючи жирних слідів. Підходить для нормальної та чутливої ​​шкіри.

4. Віск в картриджі ( 2шт )

Віск у картриджі – призначений для проведення гарячої/теплої депіляції. Має стандартний об'єм – 100мл. Розігрівається за 15-25 хвилин. Простий та зручний. Підходить для домашнього та професійного використання.

5. Смужки для депіляції

Смужки – паперові листи, що служать для проведення воскової депіляції. Виготовлені на нетканій основі, виділяється гіпоалергенністю, гарною щільністю та міцністю (можна працювати однією смужкою 3-4 рази). Підходять для будь-якого типу воску. Для домашнього та салонного використання

6. Зарядний пристрій

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
nasty...
nastyabagirova06
Винница
Была

Похожие товары