Все категории
Добавить товар

Розпродаж!!! varikosette — крем для ніг від варикозу

60 грн -2% 59 грн
Описание

Корисні властивості і переваги бальзаму
Все що потрібно для продуктивного лікування — це втирати засіб запаленням зони вранці, перед виходом на роботу і ввечері, безпосередньо перед тим, як лягти спати, і результат не змусить себе чекати. Через тиждень зникне постійне набухання вен, особливо після роботи. Тоді як через два тижні судини почнуть світлішати, стануть значно менший в розмірі і припинять псувати вигляд кінцівок своїми жахливими проявами. Больовий синдром стане не таким виразним.

Крем має безліч цілющих властивостей, наприклад:
сприяє поліпшенню кровообігу;
впливає на регенерацію судинних стінок;
знімає набряклість;
збільшує тонус вен;
здійснює очищення і відновлення варикозних вен;
загоює трофічні виразки;
приводить в повний порядок природний кровотік;
знижує больові відчуття;
бореться з тромбоутвореннями.
У препараті міститься безліч вітамінів і речовин, які впливають на зміцнення всіх верств венозних стінок і оновлення тканин, і мають судинорозширювальну і знеболюючим ефектом.

Інструкція по застосуванню засобу
Нанесення крему не забирає час і сили, так як застосовується лише два рази на добу. Втирати крем слід акуратними неспішними рухами. При цьому препарат не залишає слідів на одязі і не має властивостей липкості.
Як працює крем?
За рахунок унікального в своєму роді складу, крем Verydex має активну і благотворний вплив. Швидко знімаючи будь-які запальні процеси, зменшуючи набряклість і больові прояви. Регулярне нанесення препарату, що впливає на покращення загального стану судин, та має властивості зміцнення і тонізації.

Досягти перших результатів, не означає повністю одужати і перестати використовувати противоварикозный крем. Початкова стадія, що вимагає додаткової допомоги, тому не слід закінчувати застосування засоби, щоб досягти кінцевого результату. Через чотири тижні почнуть зникати венозні «шишки» і помітно покращитися стан шкірного покриву, там, де раніше було запалення.

Протипоказання і шкода
Застосовувати засіб слід доти, доки не відбудеться повне одужання, оскільки Verydex не має у складі речовин, які можуть порушити правильне функціонування внутрішніх органів. Засіб не викликає звикання та допомагає на будь-яких стадіях лікування.

Склад Varikosette
Всі інгредієнти, що увійшли до складу представленого крему, відрізняються своєю абсолютною натуральністю та підвищеною ефективністю. Основними його компонентами є:
- витяжки соняшнику та кукурудзяних рильців. Надають найсприятливішу дію на шкіру, доглядаючи її і збагачуючи її неймовірною кількістю вітамінних і поживних речовин. І це допомагає нормалізувати все обмінні процеси, які у самих клітинах.
- Гамемаліс. Швидко усуває дискомфорт та біль у ногах, а також усі неприємні відчуття, які з'являються ближче до вечора. А ще цей компонент має антисептичну властивість, сприяє розсмоктуванню тромбів, прискорює загоєння пошкоджених дрібних судин.
- Екстракт гінкго білоба. Блокує всі запальні процеси, покращує кровообіг у нижніх кінцівках, підвищує еластичність кровоносних та венозних судин.
- Кінський каштан. Позбавляє тромбів і судинної сіточки, яка псує зовнішній вигляд шкірного покриву. Бореться з ламкістю капілярів, надаючи їм додаткової пружності. Протистоїть утворенню тромбів, а завдяки тому, що цей компонент стимулює вироблення антитромбіну всередині організму.
- Сечовина. Зменшує здуття вен, знімає наявну сильну набряклість м'яких тканин, пригнічує запалення, оздоровлює судини.
- Троксерутін. Зменшує відчуття тяжкості в ногах, допомагає впоратися з появою нічних судом у литкових м'язах, мінімізує біль, що виникає, і відновлює порушену циркуляцію кров'яного потоку.
Злегка деформована картонна упаковка.
Пропонуйте свою ціну, спробуємо домовитись:)
Вдалих покупок!!!
Оплата за доставку при отриманні

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 75мл
Продавец
natalysad
natalysad
Супер-продавец
Миргород
83% выполненных заказов
Была

Похожие товары