Все категории
Добавить товар

Маска-пілінг для ніг lanbena vitamin c 40 г

150 грн
Описание

Маска-пілінг для ніг Lanbena Foot Peel Mask з вітаміном С - ця незмивна маска для ніг відлущує сухі відмерлі клітини шкіри, оголюючи здорові та м'які, як у дитини, стопи. Він містить рослинні екстракти троянди, лаванди та чайного дерева, а також гідролізований колаген, що заспокоює й згладжує шкіру.

Це найкращий засіб для догляду за ногами в домашніх умовах після спа для ніг. Ця маска для ніг допомагає позбутися мозолів, тріщин на п'ятах та інших ознак втоми та сухості ніг усього за одне застосування. Крім того, це не вимагає чищення, тому ідеально підходить для людей із чутливими ногами.

Основні інгредієнти:

Олія чайного дерева — має антимікробні, бактерицидні та фунгіцидні властивості. Зволожує, загоює ранки, лікує запалення.
Олія квітів дамаської троянди — сприяє підвищенню еластичності та пружності, підійде для будь-якого типу шкіри, пом'якшує, живить, сприяє поліпшенню мікроциркуляції, прискорює процес розсмоктування рубців і розтяжок, вибілює, заспокоює, ефективна під час захворювань шкіри.
Гідролізований колаген - підвищує міцність шкіри, стимулюючи вироблення колагенових волокон, ущільнює тонку шкіру, насичує її вологою до глибоких шарів і підтримує оптимальний рівень вологи завдяки створенню на поверхні шкіри водоутримувального бар'єрного шару, усуває проблему сухості, зневоднення, повертає шкірі природну пружність і еластичність, заповнює неглибокі мімічні та вікові зморшки.
Олія лаванди — має антисептичні, загоювальні властивості, заспокоює шкіру, допомагає боротися із запаленнями та лущеннями.
Особливості:

Видаляє непотрібні змертвілі клітини шкіри ніг
Заспокоює шкіру за допомогою рослинних олій троянди, лаванди та чайного дерева
Зменшує мозолі, тріщини на п'ятах і змертвілу шкіру
Допомагає зробити ноги м'якшими всього за одне заняття.
Спосіб застосування:

Вимийте ноги та витріть їх насухо.
Дістаньте маску для ніг з паковання та розірвіть їх.
Одягніть маску для ніг, закріпивши паперовою наклейкою.
Залиште маску на 60-90 хвилин.
Вимийте ноги теплою водою.
Після використання протягом 3-7 днів мертва шкіра почне лущитися з ваших ніг. (Процес пілінгу завершується через 10 днів використання)
Застереження:

У разі будь-яких ненормальних станів, таких як висип, запалення, свербіж і алергія тощо під час і після використання, негайно припиніть використання. Рекомендується звернутися до лікаря за консультацією та обстеженням.
Ті, хто має шкірну алергію, повинні провести тест на чутливість на тильній стороні стопи перед використанням. Використовувати його можна тільки при відсутності побічних ефектів.
Його заборонено використовувати вагітним жінкам і жінкам, які годують грудьми, а також особам, які мають рани, екзему та набряки тощо.
Це одноразовий продукт, який не можна використовувати повторно. Маску для ніг не можна використовувати постійно. Його потрібно використовувати повторно не раніше ніж через 4 тижні.
Спосіб зберігання: Помістіть його в сухе та прохолодне місце, щоб уникнути високих температур і прямих сонячних променів, і переконайтеся, що це місце недоступне для дітей.

Склад:Water, Glycerol, Lactic Acid, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Alcohol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Rose Damascene (Damask Rose) Flower Oil, Citric Acid, Hydrolyzed Collagen, Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, (Lavender) Oil

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Масс маркет
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастное Питание

Похожие товары