Все категории
Добавить товар

Натуральное оливковое мыло, греция, pandora/ гипоаллергенное мыло

180 грн
Описание

Оливкове мило Pandora Natural, привезене із Греції.

Натуральні компоненти, що містяться в милі, сприяють регенерації шкіри та запобігають появі зморшок. Ніжне та м'яке, мило ідеально підходить для шкіри будь-якого типу, особливо для сухої, чутливої, схильної до алергії, а також дитячої шкіри. Рекомендується використовувати при захворюваннях шкіри, таких як псоріаз, лупа, екзема і прояви алергії.

Грецьке мило з оливковою олією від Pandora покращує стан шкіри та волосся: живить, зволожує і пом'якшує, а також сприяє загоєнню ран і позбавленню від шкірних інфекцій. Крім того, добре зміцнює волосяні цибулини. Відмінно очищає шкіру, перешкоджаючи її поверненню до стану підвищеної жирності.

Мило не синтетичних добавок, тому підходить для людей, які страждають на алергію, а також вегетаріанців і веганів.

Основний компонент мила - оливкова олія, яка містить до 84% ненасиченої олеїнової кислоти, жирні кислоти та вітамін Е, який є натуральним антиоксидантом. Уповільнює процеси старіння, що відбуваються в шкірі, розгладжує зморшки, освіжає, живить та заспокійливо діє на шкіру, захищаючи від негативного впливу атмосферних умов і стресу. Завдяки вмісту вітаміну Е, оливкова олія захищає від руйнування ліпідного покриття шкіри та колагенових тканин.

Об'єм: 250 г.

Країна-виробник: Греція.

Відправлю Новою Поштою або Укрпоштою лише після повної оплати або оформлення "Безпечної оплати".

Товар поверненню не підлягає ❗

Дивіться інші мої оголошення ♥️

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Другой
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антиакне Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары