Все категории
Добавить товар

Ванна клеопатри піна для ванн витэкс pharmacos dead sea 500 мл.

90 грн
Описание

Піна для ванн з мікрокапсулами 20 цілющих мінералів мертвого моря - це справжній ритуал краси, що занурює в атмосферу розслаблення для привабливої досконалості шкіри і гармонізації почуттів.
Поживне молоко і оздоровлююча морська сіль для догляду за шкірою - відомий з давніх часів рецепт чарівної краси цариці Клеопатри. Це ідеальне поєднання для комплексного оздоровлення, живлення, зволоження, відновлення і омолодження шкіри.

Основні активні компоненти:
Цілюща есенція з 20 мінералів мертвого моря глибоко насичує шкіру необхідними речовинами, активізує клітинне дихання, підсилює мікроциркуляцію у всіх шарах шкіри, підтягує і розгладжує.
Молочна пудра внаслідок високого вмісту вітамінів групи В і Е, а також незамінних протеїнів і амінокислот благотворно впливає на шкіру: глибоко зволожує, омолоджує, сприяє швидшій регенерації клітин. Позбавляє від сухості і лущення, робить шкіру гладкою та еластичною.
Розкішні золоті водорості поліпшують кровообіг і обмін речовин в підшкірних шарах стимулюють лімфообіг, допомагають позбутися целюліту, підвищити тонус і пружність шкіри.

Результат: шкіра стає незвичайно гладкою, підтягнутою, шовковистою і хвилююче приємною на дотик.

Застосування: вспіньте 15-20 мл засобу під струменем теплої води. Приймайте ванну 20-30 хвилин.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • 500мл
  • 20мл
Объем:
20 мл 500 мл
Назначение:
Питание Увлажнение