Все категории
Добавить товар

Сироватка для корекції розтяжок стрій lierac phytolastil solute serum correction

625 грн
Описание

об'їм 75 мл
виробництво Франція

Кожна дівчина під час вагітності шукає безпечний, але й ефективний засіб для профілактики розтяжок та їх коригування. Якщо в пошуках такого засобу, зверніть увагу на засіб від Lierac Phytolastil Solution Stretch Mark Correction Concentrate. Це концентрат – сироватка, яка використовується під час статевого дозрівання, вагітності та лактації.

Lierac Phytolastil Solution Stretch Mark Correction Concentrate сприяє регресії існуючих розтяжок по глибині, ширині, довжині та кольору. Завдяки цьому значно та візуально розтяжки зменшуються, нові не з'являються. Унікальний склад засобу створений на основі рослинних екстрактів, які стимулюють синтез дерми, що підтримують волокон, роблять шкіру еластичною і дуже гладкою.

Засіб Lierac Phytolastil Solution Stretch Mark Correction Concentrate є дуже ефективним при профілактиці корекції існуючих стрій, що підтверджується 11 клінічними дослідженнями, які проведені на більш ніж 500 жінках.

Активні компоненти Lierac Phytolastil Solution Stretch Mark Correction Concentrate:
- комплекс манжетка-плющ-хвощ (84%) багатий на флавоноїди та таноїди, стимулює біосинтез волокон колагену та еластину.

Рекомендації щодо використання: Наносити вранці та ввечері легкими масажними рухами на проблемні зони до повного всмоктування препарату протягом 8 тижнів. Курс може бути продовжений при 1 застосуванні на день, поки спостерігається поліпшення стану шкіри. Результат залежить від регулярності застосування. Під час годування уникайте нанесення препарату на зону грудей.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 75мл
Объем:
75 мл

Похожие товары