Все категории
Добавить товар

Крем для депіляції unice, 75 мл

169 грн
Описание

Крем для депіляції зробить вашу шкіру ідеально гладенькою лише за 3 хвилини. Завдяки формулі з вітаміном Е, екстрактами жасмину та кульбаби він зволожує шкіру і залишає приємний аромат.

Підходить для пахв, ніг і зони бікіні. Не використовувати для обличчя, волосяної частини голови, грудей, проміжностей, статевих органів та ін.
18+
Спосіб застосування: Обережно видавити крем на шкіру вертикальними смужками та рівномірно розподілити його за допомогою пластикового шпателя. Крем має густо покривати повністю все волосся. Не втирати! Після використання закрити крем. Залишити крем на шкірі на 3 хвилини. На невеликій частині шкіри за допомогою шпателя перевірити, як видаляється волосся з кремом. Якщо волосся не видаляється, залишити на більш тривалий час. Не дозволяти крему висихати та залишатися на шкірі більше 7 хвилин. Прибрати крем пластиковим шпателем та промити шкіру великою кількістю теплої води. Обережно витерти рушником та насолоджуватися м'якою шовковистою шкірою без зайвoго волосся. Рекомендується утриматись від використання антиперспіранту, дезодоранту, парфуму, та сонячних ванн протягом наступних 24 годин після використання крему. Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього застосування.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 75мл
Объем:
75 мл

Похожие товары