Все категории
Добавить товар

Комплекс антицеллюлитных липосомальных обертываний hillary anti-cellulite bandage...

4505 грн
Описание

Тепер професійна процедура позбавлення від целюліту доступна і в домашніх умовах разом з Антицелюлітними ліпосомальними обгортаннями Hillary Anti-cellulite Bandage LPD'S Slimming.

Комплекс складається з 10 упаковок просочених активною рідиною обгортань, які мають охолоджувальний, тонізувальний і лімфодренажний ефект. Процедура для зменшення проявів целюліту, підвищення тонусу шкіри та укріплення судин.

Обгортання просочені рідиною, що містить активний ліпосомальний антицелюлітний комплекс LPD'S Slimming. Екстракти ламінарії, плющу та кофеїну у його складі сприяють поліпшенню кровотоку і посиленню спалювання жиру. Розумна форма діючої речовини у вигляду нано-ліпосом забезпечує поступове проникнення в дермальні шари, дозволяє добре пропрацювати всю глибину тканини, що значно підвищує ефективність дії обгортань.

Компресійний еластичний бандаж, просочений активною рідиною, що має ліполітичну та лімфодренажну дію, активує процеси регенерації та схуднення. Сприяє активації лімфотоку, розщепленню жирових відкладень, виведенню рідини та токсинів, таким чином усуваючи основні фактори утворення целюліту. Еластичний бинт чинить компресійний тиск та мобілізує процеси, які змушують організм переробляти жир, що скупчився в клітинах. Синергія компресії та дії антицелюлітної рідини обгортань покращує відтік лімфи, зменшує обʼєми тіла та вирівнює поверхню шкіри, позбавляючи "апельсинової кірки".

Ліпосомальні обгортання мають охолоджувальний тонізуючий і лімфодренажний ефект.

До набору входять:

Антицелюлітні ліпосомальні обгортання Hillary Anti-cellulite Bandage LPD'S Slimming 10 упаковок.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Гипоаллергенная Натуральная Органическая
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастное Антицеллюлитные

Похожие товары