Все категории
Добавить товар

Бальзам від застуди та головного болю.10 мл.

116 грн -16% 98 грн
Описание

Натуральний бальзам з рослинних компонентів допоможе ефективно прибрати, симптоми застуди, грипу та головного болю. Бальзам усуває закладеність носової порожнини і полегшує дихання, заспокоює болі в грудях, усуває запалення слизових носа і горла, допомагає впоратися з проявами високої температури - ломота в тілі, ознобом, головним болем.

Камфорне масло пом'якшує роздратовану шкіру, запобігаючи появі почервоніння при сильному нежиті, евкаліптова олія допомагає звільнити носову порожнину від надлишків слизу і захищає шкіру від сухості і лущення. М'ятний екстракт надає розслабляючий ефект на нервову систему, пом'якшує больові відчуття, охолоджує і допомагає впоратися з жаром в тілі і високою температурою. Терпентинне масло усуває відчуття дискомфорту в м'язах і суглобах. Мускатне масло підсилює кровообіг в районі нанесення, допомагаючи полегшити симптоми застуди і грипу.

Активні компоненти:

- Екстракт м'яти, 50 мг

- Екстракт Коричник Камфорний, 50 мг

- Екстракт евкаліпта, 50 мг

- Екстракт Сосни, 40 мг

- Екстракт мускатника, 10 мл

Якщо використовувати засіб на ранніх етапах застуди, можна повністю запобігти її розвиток.

Спосіб застосування

Нанесіть необхідну кількість бальзаму в районі крил носа, скронь, чола, грудної клітки. Залиште нанесеним. Використовувати в міру необхідності.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів бальзаму.

Термін зберігання: 3 роки від дати виробництва.

Вироблено в Індії.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 10мл

Похожие товары