Все категории
Добавить товар

Універсальний алое-гель для обличчя і тіла eveline з охолоджувальним ефектом 99% natural 250 мл

150 грн
Описание

Є 2 шт, ціна за 1 штуку

Відкрийте силу цілющих екстрактів із гелем Eveline. Він містить 99% соку алое. Забезпечує шкірі інтенсивне зволоження та харчування, зменшує подразнення та запалення, покращує колір шкіри, повертає шовковисту м'якість та здорове сяйво. Для різних проблем є одне рішення – універсальний гель з алое.

Переваги продукту

Гель підходить для обличчя, волосся та тіла.
Засіб мультифункціональний, може використовуватися як зволожуючий крем, поживний бальзам, маска, лосьйон, що охолоджує, після гоління або заспокійливі вершки після засмаги.
Виготовляється відповідно до сучасних етичних норм (Cruelty Free).
Як діє?

Гель на 99% складається із соку алое, а також містить компонент AloeHydra-DeepSystem. Забезпечує шкірі та волоссю інтенсивне зволоження та харчування, допомагає усунути набряклість, почервоніння та подразнення після гоління, депіляції та засмаги. Нормалізує гідроліпідний баланс, сприяє загоєнню дрібних ушкоджень, розгладжує та пом'якшує шкіру.

Бьюті-поради

Гель не вимагає підготовки шкіри та використання додаткових засобів. Наносите його на суху та очищену шкіру окремо, комбінуйте з глиняними масками, пілінгами та скрабами, щоб запобігти пошкодженню шкіри абразивними частинками та забезпечити додаткове харчування.
Склад товару Універсальний алое-гель для обличчя та тіла Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera, 250 мл
Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua (Water), Propanediol, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Glycerin, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium mer, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Універсальний алое-гель для обличчя та тіла Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera, 250 мл
Нанесіть гель на чисту та суху шкіру обличчя та тіла.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • 250мл
Классификация:
Масс маркет
Тип кожи:
Сухая
Назначение:
Питание Тонизирующее Увлажнение
Продавец
yanaoktober
yanaoktober
Супер-продавец
Днепр
92% выполненных заказов
Была

Похожие товары