Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Набір для атопічної шкіри uriage xemose

750 грн
Описание

Тип засобу: Бальзам
Кілька примірників у наявності

🔽Uriage Xémose Anti-Itching Oleo-Soothing Balm 500ml + Free Soothing Cleansing Oil 200ml — це дует засобів для догляду за схильною до атопії шкірою всієї родини (моденці, діти, дорослі).

1️ ⁇ Uriage Xémose Anti-Itching Oil-Soothing Balm 500ml (аналог Bioderma Intensive Baume) — це засіб для догляду за обличчям і тілом, інновація якого полягає в відновлювальному ліпіді оливному бальзамі проти рецидивів, що діє на 48 годин. Його 3 запатентовані комплекси миттєво заспокоюють свербіж і напади сухості. Збагачений олією, його унікальна текстура, що тане, залишає нежирну захисну плівку для тривалого комфорту. Він швидко проникає й дає змогу швидко одягатися.

2️ ⁇ Uriage Xémose Free Soothing Cleansing Oil 200ml — це олія, яка захищає від сухості шкіри та заспокоює свербіж на обличчі та тілі. Його тонка та дуже м'яка піна забезпечує негайний і тривалий комфорт. Завдяки високому вмісту гліцерину, він живить, залишаючи нежирну захисну плівку, що захищає від зовнішніх впливів. Багата похідна олія ши, він заспокоює та знімає відчуття свербіння, стягування та дискомфорту. Без мыла.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
alona0306
alona0306
Васильков
75% выполненных заказов
Была