Все категории
Добавить товар

Holika holika aloe soothing gel увлажняющий успокаивающий гель алое

90 грн
Описание

Holika Holika Aloe Soothing Gel Зволожуючий заспокійливий гіпоалергенний гель у своєму складі містить цілих 99% свіжого соку листя Алое, миттєво поглинається, не залишаючи відчуття липкості. Завдяки цьому гель є багатофункціональним засобом - заспокоює і знімає подразнення на шкірі, усуває почервоніння і дискомфорт після гоління і засмаги, виконує основні функції по догляду за шкірою, підходить для будь-якого типу.

Способи використання алое гелю:

1. Як доглядовий зволожувальний крем. Він насичує суху шкіру, не залишає блиску на жирній, заспокоює, знімає подразнення, робить шкіру надзвичайно м'якою.

2. Як базу під макіяж. Особливо актуально для літа, коли спекотно і ваш звичайний крем дає рясний блиск, гель з алое виручить.

3. Як заспокійливий засіб після гоління. Чудово зніме подразнення після цієї процедури та зволожить чутливу шкіру.

4. Як маску для волосся.
додайте в алое-гель яйце, столову ложку, приміром, оливкової олії та кілька крапель ефірних олій - нанесіть цю суміш на шкіру голови. Така маска допоможе відновити волосся, пошкоджене сонцем, солоною водою.
нанесіть гель з алое на чисте, трохи вологе волосся - це додасть волоссю зволоження і красивий блиск.

5. Як заспокійливу маску від втоми очей. Актуально для студентів після безсонної ночі - охолодіть алое-гель у холодильнику, нанесіть на ватяні спонжі та покладіть на очі.

6. Як доглядовий засіб для кутикули та нігтів. Просто нанесіть гель на руки, нігті та на кутикулу - ви отримаєте здорові нігті та доглянутий манікюр.

7. Як доглядовий гель для тіла. Корейська косметика славиться своєю універсальністю і практичністю, так і гель Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel відмінно підійде для догляду за тілом, особливо влітку після пляжів і засмаги. Гель з алое зволожує, прибирає подразнення, лущення, сухість і стягнутість.

8. Як SOS-засіб у разі сонячних опіків, комариних укусів, порізів після гоління тощо. Просто рясно змастіть алое-гелем уражену ділянку. Продовжуйте аплікації через кожну годину до полегшення ситуації.

9. Робимо санітайзер власноруч із додатковою функцією зволоження (беремо зручну пляшечку з помпою на 30 мл, шприцом без голки відміряємо 18 мл спирту і 12 мл гелю-алое, все змішуємо в ємності)

55мл

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
  • Зелёный
Размер:
  • Другой
Объем:
30 мл