Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Портативний іригатор порожнини рота fc 1591

1050 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб

Портативний іригатор порожнини рота Portable Oral Irrigator FC 1591 — високотехнологічний прилад для підтримання максимальної гігієни ротової порожнини. Принцип дії ґрунтується на технології подавання пульсувальної струменя води під тиском, завдяки чому вона ефективно проникає в проміжки між зубами, десні кишені та в інші недоступні місця для звичайної зубної щітки та зубної нитки. Іригатор зубний ефективно видаляє зубний наліт, бактерії, залишки їжі, масажує ясна; чудово підходить для догляду за брекет-системами, протезами, імплантами, мостами. Підвищує ефективність догляду за ротовою порожниною на 93%, порівнюючи зі звичайною зубною щіткою.

2 ВРАЩАЮЩИЕСЯ НАСАДКИ. Кожна з них чудово справляється з покладеною на неї завданням, ефективно видаляючи наліт і бактерії з поверхні ваших зубів, язика та ясен.

3 РЕЖИМА РОБОТИ. Normal — для видалення нальоту та частинок їжі, що застрягли між зубами; Soft — для чутливих ясен і дітей; і Pulse — для масажу ясен і поліпшення кровообігу.

ПОТУЖНИЙ АКУМУЛЯТОР. Перезаряджуваний іригатор ротової порожнини з потужною літієвою батареєю може використовуватися до 14 днів за повного 4-годинного заряджання.

БЕЗДРОТОВИЙ І ПОРТАТИВНИЙ. Завдяки компактним розмірам дорожній іригатор для чищення зубів не займе багато місця у ванній кімнаті та дає змогу брати його із собою в подорож, тривалу поїздку або відрядження.

ВОДОНЕПРОНИКНИЙ дизайн класу IPX7 застосовується як усередині, так і зовні, щоб забезпечити подвійний захист, запобігаючи потраплянню вологи, і дає змогу безпечно використовувати його навіть у душі.

УВЕЛИЧЕННЫЙ СЪЕМНЫЙ РЕЗЕРВУАР 300 МЛ. Резервуар для води має знімну конструкцію з розширеною горловиною, що полегшує чищення його від вапняного нальоту та бактерій всередині. Також завдяки великому об'єму резервуара не потрібне багаторазове його поповнення під час використання.

СПЕЦІФІКАЦІЯ:

Живлення: вбудований Li-ion акумулятор 1400mAh,

Час повного заряджання: 4 години

Індикація заряду

Напруга: 100-240В змінного струму 50/60 Гц

Потужність: 5 Вт

Частота пульсу: 1400-1800 разів/хв

Адаптер: DC5V, 1А

Автоматичне вимкнення через 2 хвилини роботи

Кількість режимів: 3 (нормальний, м'який, імпульсний) з функцією пам'яті останнього режиму

Кількість насадок: 2

Обертання насадок на 360°

Об'єм резервуара для води: 300 мл

Витрата води: ≥ 200 мл/хв

Водонепроникний рівень: IPX 7 клас

 
КОМПЛЕКТАЦИЯ:

іригатор

2 насадки

адаптер

USB кабель

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?