Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Нескінченний куб іграшка антистрес фіджет кубик рубіка 4х4

198 грн
Описание

Стать: Унісекс
Вік: Без обмежень
Тип іграшки: Кубики
Матеріал: Пластикові

Кілька примірників у наявності

Нескінченний куб це відмінний антистрес для дітей та дорослих.

Незвичайна нова іграшка трансформер має маленький компактний розмір, у складеному вигляді 4х4 см, а в розкладеному 4х8 см, що дозволяє взяти гру з собою куди завгодно, infinity cube розвіє вашу нудьгу в громадському транспорті, також фіджет - це відмінна заміна гаджетів для дітей. Головоломка конструктор займе вашого малюка, адже прості фігурки можуть виявитися забавою на тривалий час.

Інфініті куб прийшов на зміну таким уподобаним іграшкам, як спіннер, симпл димпл і піт. Куб складається у різних напрямках, з ним справді можна грати до нескінченності. Прикольна розвивашка для дітей та малюків чудово допомагає розвинути дрібну моторику рук, просторове мислення та зняти напругу.

Fidget cube зроблений із безпечного кольорового ABS пластику. Пластмасові деталі надійно закріплені, тому іграшку можна крутити і крутити як заманеться. Ви також можете легко крутити швидкісний кубик в одній руці, що допомагає зосередитися над майбутнім завданням.

Нескінченний кубик рубика це чудовий подарунок для хлопчиків та дівчаток на будь-який привід. Також антристрес іграшка набирає популярності й у дорослих, адже у постійній метушні завжди хочеться розслабитися, а бекскінцевий кубик це чудова заміна шкідливим звичкам. Infinity cube буде чудовим подарунком для колекціонерів різних головоломок та кубиків.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары