Все категории
Добавить товар

Дитячий шампунь, гель для душу і піна, 3 в 1

149 грн
Описание

Спеціально розроблений для ніжної дитячої шкіри засіб, який включає в себе три засоби одночасно – це шампунь, гель для душу та пінка для ванни.

Комплекс натуральних рослинних екстрактів календули, ромашки, алое вера, коренів лопуха (реп'яха), квіток лаванди і Д-пантенолу дбайливо очищають шкіру від забруднень, забезпечують зволожуючий догляд, заспокоюють подразнення, а волоссю повертають слухняність, м'якість і блиск, зберігаючи при цьому природний баланс вологи.

Легка ароматна кремова пінка з безліччю бульбашок принесе задоволення дитині під час ванних процедур. Дитячий шампунь – гель- піна 3 в 1 не подразнює очі, має ніжний аромат і зберігає шкіру малюка пахучою і свіжої надовго. Не містить агресивних хімічних компонентів, тому абсолютно не шкідливий. Не сушить шкіру.

Містить: екстракти календули, ромашки, алое вера, коренів лопуха, квіток лаванди, гліцерин, Д-пантенол.

Екстракти календули, ромашки і алое вера – зволожують, мають протизапальну дію і підвищують захисні функції шкіри.

Екстракт коренів лопуха (реп'яха) – благотворно впливає на волосся і шкіру. Покращує ріст волосся. Інулін, що входить до складу екстракту є потужним пребіотиком.

Екстракт квіток лаванди і Д-пантенол – чудово заспокоюють шкіру, знімають роздратування. Роблять волосся слухняним і шовковистим.

Об'єм 250мл

Зверніть увагу!
Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на карту або повна післяплата на Пошті.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Продавец
allakuzm
allakuzm
Супер-продавец
Клевань
84% выполненных заказов
Была

Похожие товары