Все категории
Добавить товар

Засіб для купання немовлят від народження bubchen (средство для купания младенцев с...

156 грн
Описание

Засіб для купання немовлят Bubchen (Бюбхен) м'яко очистить шкіру вашого малюка, а ніжний аромат ромашки перетворить купання на справжнє задоволення. Засіб не дратує очі, не викликає сліз, миючі речовини на рослинній основі не викликають пересушування дитячої шкіри. Можна використовувати для дітей, починаючи з народження. На відміну від гелів для душу, засіб для купання додається безпосередньо до дитячої ванни. Після купання просто промийте малюка водою.
Об'єм: 200 мл. Виробник Bubchen, Німеччина. Рекомендовано для дітей від народження.
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА на замовлення від 1000 грн.
- з екстрактом ромашки
- з пантенолом
- pH-нейтрально для шкіри
- не містить мила
- не містить мінеральної олії
- без мікропластику
- без барвників
- без консервантів
- без синтетичних ароматизаторів
- перевірено дерматологами
М'яка формула з натуральним екстрактом ромашки очищає, заспокоює і доглядає ніжну дитячу шкіру вже під час купання або підмивання. Зберігає природну кислотну мантію шкіри. Приємний аромат і ніжна густа піна перетворюють купання на справжнє задоволення. Без додавання мінеральної олії та консервантів. Для дітей від народження та для всієї родини.

Кілька крапель засобу додати в дитячу ванну. Після купання шкіру та волосся обполоснути чистою теплою водою. При підмиванні кілька крапель засобу нанести на долоню, підмити і ополоснути чистою водою. Підходить для щоденного використання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары