Крупнолистовий щавель - це рослина з великими зеленими листками, яка додасть
вашому стравам особливий смак. Її листя має гострий, трохи лимонний присмак,
який додасть пікантності вашій тарілці. Ця трава легко вирощується і може бути
використана у салатах, супах або як гарнір. Щавель росте групами з великими
листками, які мають тендітний смак і ніжну текстуру. Вона витривала і може
відмирати восени, але знову з'являється навесні. Її молоде листя, збиране
навесні, має освіжаючий лимонний смак. Щавель може цвісти від травня до
червня, і він має окремі чоловічі та жіночі квітки, які виробляють насіння.
Щавель найкраще росте одному місці до 3-4 років. Посадка вимагає вибору
ділянки без бур'янів, з вологим, поживним ґрунтом та глибокими ґрунтовими
водами. Підготуйте ділянку восени, вносячи в ґрунт хлористий калій, компост та
суперфосфат. Висівайте щавель тричі: на початку весни, влітку після збирання
інших культур і восени перед зимою.
Навесні сіяти відразу після обробки ґрунту для врожаю того ж року. Влітку
сіяти після збирання салату, редиски та цибулі. Взимку сіяти у жовтні-
листопаді для врожаю навесні. Важливо регулярно поливати рослини, особливо
кущі із літнього посіву
Для посадки використовувати грядки шириною 100 см та висотою 12 см, ряди
робити поперек з відстанню 25 см. Насіння заглибити на 10-20 мм, потім
утрамбувати ґрунт і полити.