Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без
НДС/онлайн на сайте.
Про глютен
- Рис Басматі є безглютеновим.
- Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Такий рис можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Чим особливий рис Басматі (екстра, не пропарений)?
###
- Басматі — це різновид індійського рису з тонкими довгими зернами.
- Екологічно чистий продукт — не накопичує солі важких металів та інші хімічні сполуки.
- Має низький глікемічний індекс — 55, а тому повільно піднімає рівень глюкози в крові та дає тривалу ситість.
- За вмістом амінокислот займає перше місце серед усіх сортів рису.
- Містить вітаміни групи В, які зміцнюють центральну нервову систему. Особливо багатий на В3 (2,1 мг) — знижує рівень холестерину в крові.
- Джерело таких мікроелементів: калій (77 мг), фосфор (71 мг), магній (23 мг), кальцій (11 мг). Завдяки багатому складу регулярне вживання рису — профілактика дефіцитів в організмі.
Як вживати рис Басматі (екстра, не пропарений)?
###
- Рис Басматі легкий у приготуванні. Записуйте рецепт:)
Беремо 1 частину рису та 2 частини киплячої підсоленої води, проварюємо на
маленькому вогні 15-20 хв без кришки. Знімаємо рис з вогню, накриваємо кришкою
та даємо йому настоятись ще 20 хвилин. Ароматний рис готовий!
Пам'ятайте: після приготування рис збільшиться в об'ємі в 3 рази.
- Саме не пропарений рис ідеально підходить для приготування каш та супів. Після варки він стає більш розвареним та густим.
- Використовуйте як гарнір до риби або морепродуктів. Добре смакує з овочами, грибами та прянощами.
Чого не варто?
###
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.