Все категории
Добавить товар

Антижир, засіб від жиру

259 грн
Описание

Втомилися відшкрябувати пригоріле варення з каструлі? Бажаєте,щоб мікрохвильова піч

була знову, як нова?

Компанія J’ERELIA знає про всі потреби наших господинь,тому розробляє лише ефективні засоби для дому. Наша новинка, універсальний «АнтиЖир»,впорається з найскладнішими завданнями та відчистить навіть сильно застарілийбруд.

Спеціальний лужний засіб видаляє жирові або пригорілізабруднення з усіх поверхонь в зоні кухні та кухонного обладнання. Йогосмуперсила – це видаляти жирові забруднення будь-якої товщини. Можете бутиспокійними за кухонне покриття. Він не реагує з алюмінієм, тефлоновою поверхнею,пластиком та не містить абразивних складників.

Миттєво очищує:

- холодильник;

- мікрохвильову піч;

- мультиварку;

- хлібопічку;

- кухонну плиту;

- тефлонові покриття;

- алюмінієві поверхні;

- пластикові поверхні;

- жирові плями на підлозі;

- жирові плями на одязі.

З АнтиЖиром кожна господиня гарантовано залишиться задоволеною результатом.Чистота та блиск в домі даруватиме спокій та радість.

Універсальний професійний засіб «АнтиЖир» - це якість, вигідна ціна та мякийдогляд за кухонними поверхнями та технікою. Спробуйте його 1 раз, щобпереконатися в цьому самостійно.

Зверніть увагу!
Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на карту або повна післяплата на Пошті.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize