Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Аромадифузор "уд та деревина" garden, 100 мл

279 грн
Описание

Аромадифузор "Уд та деревина" GARDEN, 100 мл

Опис товару

Пряний аромат акордів деревини, іланг-ілангу та амбри без слів розповість про бездоганний смак господарів будинку. Стильний дизайн гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр. Інтенсивність запаху регулюється кількістю паличок. Аромадифузор забезпечує тривалий аромат.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики

БрендGarden

Вага100 мл

Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання помістити палички в аромадифузор і насолоджуватися ароматом. Час від часу (приблизно раз на 2-4 тижні) перевертати палички в дифузорі.

Застереження
Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей і домашніх тварин місці, подалі від джерел вогню та харчових продуктів. Не використовувати в присутності вагітних жінок, немовлят і людей з респіраторними захворюваннями. Уникати контактів рідини з дерев’яними меблями і тканинами. Запобігати впливу прямого сонячного проміння. Навмисно не вдихати засіб. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння рідини в очі промити великою кількістю води. Може викликати алергію. Не використовувати з гігієнічною метою. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Етиловий спирт, віддушка, бензилсаліцилат, гідроксицитронелаль, ліналоол, евгенол, кумарин, альфа-ізометил іонон, бензилбензоат, лімонен, гексилциннамаль, бензиловий спирт, гераніол,тцитронелол, ізоевгенол, бензилциннамат, амілциннамаль, цитраль.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • 100мл
Объем:
100 мл