Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Аромадифузор "баккара" garden, 100 мл

279 грн
Описание

Аромадифузор "Баккара" GARDEN, 100 мл

Опис товару

Оригінальний аромат без слів розповість про бездоганний смак господарів будинку. Стильний дизайн гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр. Інтенсивність запаху регулюється кількістю паличок. Аромадифузор забезпечує тривалий аромат. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики

БрендGarden

Вага100 мл

Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання помістити палички в аромадифузор і насолоджуватися ароматом. Час від часу (приблизно раз на 2-4 тижні) перевертати палички в дифузорі

Застереження
Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей і домашніх тварин місці, подалі від джерел вогню та харчових продуктів. Не використовувати в присутності вагітних жінок, немовлят і людей з респіраторними захворюваннями. Уникати контактів рідини з дерев’яними меблями і тканинами. Запобігати впливу прямого сонячного проміння. Навмисно не вдихати засіб. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння рідини в очі промити великою кількістю води. Може викликати алергію. Не використовувати з гігієнічною метою. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Етиловий спирт, віддушка, лімонен, кумарин, ліналоол, евгенол, цитраль, гераніол.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • 100мл
Объем:
100 мл