Все категории
Добавить товар

Настільний годинник із дзеркалом і проєктором. годинник будильник

1100 грн
Описание

Виробник: Xiaomi
Вид годинника: Настільні
Тип механізма: Електронні
Форма: Прямокутні

Кілька примірників у наявності

Настільне Дзеркало — Світлодіодні Годинники з проєктором Часу, будильник.

Унікальний годинник із безліччю функцій:
-Часи 24/12
-Подвійний будильник
- Проєктор часу з регулюванням 180*
-USB зарядка
-FM радио
-Таймер для сну
-Термометр
- Рівнінь вологості
-Регулювання яскравості

У наявності чорний і срібний колір

[7,4-дюймовий великий екран і регульована яскравість] 7,4-дюймовий світлодіодний екран без рамок Великий екран забезпечує максимальне візуальне сприйняття. 3 яскравості проєкції й 4 яскравості екрана можна регулювати відповідно до ваших потреб окремо.

[Проекція HD і регульований кут 180°] Диапазон проєктування становить 5 м, а оптимальна відстань проєктування становить 2-3 м. Кут проєкції регулюється на 180 градусів. Вибір режимів 12/24 годин.

[Подвійні будильники з повтором] Цифровий будильник можна легко встановити на два різних часи пробудження, щоб розбудити вас у потрібний час вашої улюбленої радіостанцією або зумером. Подвійний будильник із кнопкою повтору дає змогу спати на 5-60 додаткових хвилин.

[Функція FM-радіо та таймера] Діапазон приймання сигналу цього FM-будильника становить від 76,0 до 108,0 МГц, а 33-дюймова антена на задній панелі пристрою може бути розширена для кращого приймання. Автосканування та збережені станції. Функція таймера дає змогу автоматично закрити його після того, як ви заснете.

[Резервне живлення від батареї та заряджання через USB] Живлення від мережі змінного струму для функцій радіо, будильника та відображення часу, батарея (входить до комплекту) забезпечує пам'ять усіх параметрів під час вимкнення електроенергії. Вихідний USB-інтерфейс 5 В/1,2 А на задній панелі годинника дає змогу заряджати iPhone, смартфони та планшети Android.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
aleks...
Портсигар
Харьков
Был

Похожие товары