Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Панно ялівцеве

1300 грн
Описание

Панно ялівцеве відмінно вписується в інтер'єри парилок. Їх вішають на стіну, отримуючи від цього подвійну користь у вигляді прикраси кімнати і насичення повітря цілющими речовинами. Застосування подібних елементів декору доречно не тільки в лазнях, але і в житлових приміщеннях Ялівець це унікальний чагарник, його спіли активно використовують для декорування інтер'єрів лазень. Матеріал простий в обробці, міцний і володіє неповторним ароматом.

Особливості:

Панно з ялівцю володіє оригінальним виглядом. Нагріваючись, дерево не розбухає, не втрачає вихідної щільності і пружності. Ялівець благотворно впливає на організм. Серед позитивних ефектів можна відзначити:

активацію метаболізму;

насичення крові киснем;

підвищення пружності капілярів;

зменшення емоційної напруги.

Один із широко поширених варіантів універсального використання естонської ялівцю - мозаїка ручної роботи, ідеально підходить для прикраси інтер'єру в лазнях, саунах або будь іншій кімнаті. Але краще всього ефірні олії виділяються з ялівцю в спекотному і вологому середовищі, що перетворює просто гарне місце для відпочинку.

Комбінуючи краю дерев'яних зрізів, майстри створюють унікальні красиві візерунки . Таким панно можна перекрити стіни частково, або підставити пластину в якості прикраси на полицю.

Панно з ялівцю – це відмінний подарунок для себе або любителя натуральних аксесуарів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Персиковый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
a04111987
a04111987
Любомль
Был