Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Дзеркало підлогове в рамі factura з дерев'яною підставкою small c

2724 грн
Описание

Виробник: Власне виробництво
Тип дзеркал: Підлогові
Форма: Прямокутні

Кілька примірників у наявності

Підлогове дзеркало або дзеркало з підставкою є абсолютно мобільним та незалежним. Його завжди можна переставити або перевезти будь-куди, при цьому воно завжди буде прикрашати і доповнювати ваш інтер'єр. Невеликий нахил дзеркала дозволяє побачити своє відображення на весь зріст буквально на відстані витягнутої руки.

У даному габаритному розмірі дзеркало для підлоги є найбільш витонченим і адаптивним для візуального сприйняття. Тобто воно не здається занадто широким або занадто вузьким.

Підставка виконана з дерева зрощеного дуба, який відрізняється своєю якістю, підвищеною щільністю і довговічністю. Підставка пов'язана з рамою сталевим ланцюжком для фіксації дзеркала до необхідного нахилу.

Рама дзеркала виготовлена ​​із безпечного пластику, перевагою якого є невелика вага та вологостійкість, що дозволяє розміщувати дзеркало у приміщеннях із підвищеною вологістю.

Дзеркальне полотно завтовшки 4 мм імпортного виробництва високої якості.

Задня частина дзеркала для підлоги виконана з ламінованого текстурного матеріалу, створюючи таким чином вишуканий вигляд з усіх боків.

Ця модель упакована в захисну плівку із захисними куточками на кутах.
Виконуємо індивідуальні роботи . Ви можете обрати розмір, колір, фактуру багета. Виконання роботи 1-3 дні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары