Все категории
Добавить товар

Килимок дитячий 1,2х1,8mх8mm паровозики-зростомір (281) sw-00001380

500 грн
Описание

Дитячі розвиваючі термокилимки виготовляються з мультифункціонального, нетоксичного та гіпоалергенного матеріалу XPE (спінений та пресований полімер етилену) та об’єднує в собі багато переваг: теплоізоляція, вологостійкість, зносостійкість, легкість в догляді, м’якість, гнучкість та амортизація падіння малюка, надаючи дітям комфортну та безпечну ігрову поверхню.

Матеріал: ХРЕ (пінополіетилен)

Розміри килимків:

1,8 м x 1,2 м х 8 мм
Вага 1 килимка: від 1,0 кг до 1,2 кг

Фактура: рельєфна, для розвитку тактильних навичок малюка

Сфери застосування:

Ігрові приміщення для дітей: для створення безпечної та комфортної підлогової поверхні.
Дитячі кімнати: в якості килимка для гри та навчання вдома.
Дошкільні та шкільні навчальні заклади: для створення ігрових та навчальних зон.
Магазини та ресторани: для створення дитячих кутків та зон для гри в комерційних приміщеннях.
Зони водно-розважальних комплексів: для створення зон безпечного покриття та розваг в зонах, поряд із водою.
Відкриті ігрові майданчики: термокилимки можуть використовуватися на відкритих майданчиках завдяки їхній вологостійкості та термоізоляційності.
Педагогічні центри: для створення комфортних та стимулюючих середовищ для навчання та розвитку дітей.
Фітнес та спорт: вологостійкі термокилимки можна використовувати в спортивних залах або домашніх фітнес-зонах для амортизації ударів під час тренувань та створення комфортного підлогового покриття для йоги, пілатесу чи інших вправ.
Домашній інтер'єр: термокилимки можна використовувати у ванній кімнаті, кухні або у будь-якому іншому приміщенні, де може бути підвищена вологість, для створення комфортної та безпечної поверхні.
Відпочинок на природі, мисливство та риболовля, туристичні заходи: вологостійкі термокилимки можна використовувати для створення комфортного покриття на пляжі, у лісі або у інших природних майданчиках.
Майстерні та ремесла: для робіт в гаражі, майстернях або інших приміщеннях, де необхідна стійкість до вологи або рідин, м’яке покриття та термоізоляція.
Шари матеріалу:

Ламінований водовідштовхувальний шар забезпечує стійкість до вологи, захист від забруднень та легкість у догляді.
Захисний полімерний шар: забезпечує довговічність використання та захист від тертя.
Декоративний шар: принти виконані безпечними рослинними барвниками.
Основний шар: ХРЕ (пінополіетилен) забезпечує теплоізоляцію, водостійкість, м'якість та гнучкість, зносостійкість та амортизацію ударів.
Декоративний шар: принти виконані безпечними рослинними барвниками.
Захисний полімерний шар: забезпечує довговічність використання та захист від тертя.
Ламінований водовідштовхувальний шар забезпечує стійкість до вологи, захист від забруднень та легкість у догляді.
Властивості та переваги термокилимків:

Універсальність в застосуванні: підходять для різних вікових груп дітей та різних ігрових, розвиваючих активностей, а також килимки знаходять широкий застосунок у дорослих у випадках, коли потрібна теплоізоляційна, вологостійка, м’яка та протиковзна поверхня;
Вологостійкість: килимки мають високі вологостійкі властивості, усі шари потужно захищають від проникнення вологи та рідин. Чудово зберігають свою форму та якість при тривалому або частому контакті з водою. Легко чистяться від вологих плям та забруднень, достатньо витерти поверхню чистою та сухою ганчіркою, дуже швидко висихають. Спеціальний матеріал виготовлення килимка запобігає утворенню плісняви та розмноженню мікроорганізмів.
Теплоізоляція: висока здатність утримувати тепло та створювати комфортну, теплу поверхню для гри та активностей дітей. Ці килимки можуть запобігати відчуттю холоду при контакті з підлогою чи землею, забезпечуючи теплу та приємну атмосферу для дитячого дозвілля чи навчання.
Амортизація ударів: завдяки пінистій структурі матеріалу ХРЕ килимки надзвичайно м’які та еластичні, що дозволяє миттєво відновлювати первинну форму, що забезпечує ефективну амортизацію при падінні або різких рухах.
Антиковзні властивості: завдяки спеціальній рельєфній текстурі та високому коефіцієнту тертя поверхні забезпечується краще зчеплення та попереджається ковзання. Також в

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 180x180
Принт:
С геометрическим принтом