Все категории
Добавить товар

Килим lotus home dardan

1199 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Призначення: Універсальні
Вид килима: Безворсови
Форма килима: Прямокутні
Матеріал: Інший матеріал

Килим з бахромою натуральний бавовняний двобічний.

Килим lotus home - dardan
Розмір: 120х180 см
Склад: 70% бавовна, 25% поліестер, 5% віскоза
Щільність: 1200 г/м2

Вашій увазі пропонується виріб з натуральних складникив та зазначену високу щільність, адже більшою популярністю для сучасних інтер’єрів користуються килими з бавовни.

Бавовняний матеріал при виготовленні передбачає багато ручної праці. І це дозволяє зробити виріб високої якості. Бавовна збирається руками, потім проводиться обробка, та виготовлення пряжі. І вже потім килим тчуть. Весь цей складний технологічний процес дозволяє створювати унікальні вироби, що поєднують в собі і натуральність матеріалу, і особливу сучаснц якість.

Великим плюсом килима є матеріал, він не викликає алергії і підійде для будь-якого приміщення зокрема для дитячої кімнати. За бавовною легко доглядати, досить пилососити вироби з неї пару раз на тиждень. Кілька разів на рік проводити глибше чищення.

Килим легкий, тому його зручно переносити або перевозити. Час від часу в будинку робиться перестановка меблів або змінита інтер’єру, то такий килим легко перекладати і перевертати. Також важливою перевагою є те, що виріб дуже ніжний на дотик, він добре сприймається дітьми.

Упаковано у плівку ПВХ, завезений з Туреччини.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары