Все категории
Добавить товар

Килим lotus home eleni

1199 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Призначення: Універсальні
Вид килима: Безворсови
Форма килима: Прямокутні
Матеріал: Інший матеріал

Килим з натуральної бавовни з бахромою на дві сторони

Килим lotus home - eleni
Розмір: 120х180 см
Склад: 70% бавовна, 25% поліестер, 5% віскоза
Щільність: 1200 г/м2

Акцентую Вашу увагу на натуральні складники виробу та зазначену високу щільність, адже більшою популярністю для сучасних інтер’єрів користуються килими з бавовни.

Натуральний матеріал для виготовленні передбачає багато ручної праці. І це дозволяє робити виріби високої якості. Бавовна збирається руками, пізніше проводиться спеціальна обробка, та виготовлення пряжі. І вже потім килим тчуть. Цей складний технологічний процес дозволяє створювати унікальні вироби, які поєднують в собі і натуральність матеріалу, і особливу якість.

Неймовірним плюсом килима є матеріал, він не викликає алергії і підійде для будь-якого приміщення, включаючи дитячу кімнату. За бавовною легко доглядати, досить пилососити його декілька разів на тиждень та кілька разів на рік проводити більш глибоку чистку.

Килим не важкий, його зручно переносити або перевозити. Часом у будинку стається перестановка меблів або зміна інтер’єур, тму з таким килимом це легко, перекласти або перевенути не складе труду. Також важливою перевагою є те, що виріб дуже ніжний на дотик, він добре сприймється дітьми.

Упакований плівкою ПВХ. Виріб з Туреччини

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары