Все категории
Добавить товар

Подушка внутрішня тм ideia 45х45 см

115 грн
Описание

Подушка внутрішня – в першу чергу є основою саме для ексклюзивних декоративних подушок. Але, при необхідності, її можна використовувати як подушку для сну, якщо підходить висота і розмір. Внутрішня подушка разом з оригінальним декоративним наволочкою стає цікавим і ексклюзивним елементом інтер`єру. Подушка належить до категорії бюджетних, оскільки пошита з якісних та недорогих сучасних матеріалів.

Декоративні подушки сьогодні – незамінний атрибут сучасного інтер`єру. Звідси є потреба і в такій внутрішній подушці. Декор використовують в умовах спальної кімнати, вітальні, дитячої. Внутрішня подушка відрізняється хорошими функціональними характеристиками та проста в обслуговуванні. Внутрішня подушка – пошита з екологічних, безпечних для здоров`я людини матеріалів. Завдяки продуманій композиції тканин та наповнювачів подушка:

не вбирає вологу;
не вбирає бруд;
не збивається в грудку;
пропускає повітря;
зберігає пружність та форму.
Матеріали, які використовуються при пошитті подушки, розраховані на машинне прання, стійкі до механічних впливів. Якість та безпека виробу підтверджує сертифікат OEKO-TEX® STANDARD 100.

Переваги
Простота та зручність. Подушка внутрішня – відмінно захищена від більшості факторів, що негативно впливають на такий вид виробів. Вона проста в експлуатації та догляді, її можна прати в сучасній пральній машинці. Вона відмінно підходить як для функціонального застосування, так і для використання як прикраси – за наявності декоративної наволочки.

Економічність. Подушка внутрішня – якісно пошита із сучасних недорогих матеріалів. Її доступна ціна відкриває великі можливості застосування. Її характеристики гарантують приємне враження від виробу за будь-якого способу експлуатації.

Безпека. Подушка внутрішня виготовлена ​​з безпечних для здоров`я людини матеріалів – чохла та наповнювача. Вона антибактеріальна та антиалергенна. Вона не вбирає вологу і не створює умов, необхідних для хвороботворних мікроорганізмів. Вона проста у санітарно-гігієнічному догляді. Її якість та безпека гарантовані сертифікатом OEKO-TEX® STANDARD 100.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары