Все категории
Добавить товар

Портативний ліхтар usb сонячної енергії мобільного світла з 24pcs лампа бісер для...

917 грн
Описание

Ця портативна лампа поєднує сонячну енергію на відкритому повітрі кемпінгу світло з домашньою якістю настільної лампи, практичні та корисні. Конструкція гачка, не потребує монтажу, складна конструкція, легко складатися. Рівномірне і м'яке випромінювання світла, підтримка освітлення 360 градусів і не сліпуче. 4 передачі в режимі реального часу електричний дисплей кількості, легко знати стан роботи і з функцією індикатора заряду світла. Є два типи необов'язкових, ТІЛЬКИ USB і USB in-out, ви можете вибрати відповідно до ваших вимог. Ви можете спробувати.

Особливості: Поєднуйте сонячну енергію на відкритому кемпінгу з настільною лампою домашньої якості, практичною та корисною. Конструкція гачка, не потребує монтажу, складна конструкція, легко складатися. Рівномірне і м'яке випромінювання світла, підтримка освітлення на 360 градусів і не сліпуче. 4 передачі в режимі реального часу електричної кількості дисплея, легко знати робочий стан і з функцією індикатора заряду світла. Вбудована батарея високої ємності, вибухозахищена, стабільна продуктивність і з тривалим минулим часом. Ідеально підходить для кемпінгу на відкритому повітрі, пікніка, барбекю і т.д. Є два типи необов'язкові, USB тільки і USB в-і-аут, ви можете вибрати відповідно до ваших вимог. USB-в-і-виїм: підтримка заряджайте телефон, не потрібно турбуватися про те, що ваші мобільні телефони закінчуються від потужності, коли ви більше на відкритому повітрі.

Технічні характеристики: Ім'я: Відкритий лампа Матеріал: Пластмаси ПК Світловий кольору: помаранчевий+білий Повноваження: сонячна енергія, USB Акумулятор: 2 * літієва батарея 18650, 3.7V, 1200mAh кожна, загальна ємність 2400mAh (включені) Акумулятор життя: 6 годин при сильному освітленні, 12 годин при слабкому освітленні Напруга: 3.7-4.2V Бус LAMP: LED * 24 штук, кожен шматок близько 0,5 Вт Діапазони опромінення: близько 10 квадратних метрів Водонепроникний рівень: IPX45 Потужність: 12ВТ Яскравість: 600LM Висота гачка 37мм Розмір елементів: 121 * 90мм / 4,76 * 3,54 дюйма Вага елемента: 175g / 6.17 унція Розмір упаковки: 130 * 100 * 100мм / 5,12 * 3,94 * 3,94 дюйма Вага упаковки: 235g / 8.29 унція Пакувальний лист: 1 * Зовнішня лампа

Тип товару: Ліхтарики та світильники для кемпінгу

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары