Все категории
Добавить товар

Комплект led світильників із датчиком руху 3шт. 700mah

600 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип лампи: LED
Тип: Точечні ліхтарики

Cвітлодіодний світильник використовує режим заряджання через USB, щоб забезпечити освітлення в місцях з обмеженим доступом до електрики або без нього, порівнюючи з під'єднанням світлодіодного датчика руху. Наш сенсорний світильник має додаткові 10 кульок, призначених для підвищення яскравості світлодіодного нічника, а велика ємність внутрішньої батареї (700 мА·год) більш ніж удвічі перевищує потужність інших сенсорних світильників, представлених на ринку.

Просто одна кнопка для перемикання нічника між трьома режимами (АВТО/ВМИК/ВИМИК). Під час вибору автоматичного режиму нічник із датчиком сутінку й світанку автоматично вмикається у разі виявлення руху та темряви в межах 10 футів і автоматично вимикається через 25 секунд, якщо рух не виявлено. Рекомендуємо встановити автоматичний рух у темній кімнаті. , запобігає падінню в темряві.

Cвітлодіодний світильник обладнаний регульованою яскравістю до 50 люменів з 10 світлодіодними кульками. Ви можете легко відрегулювати яскравість відповідним чином, не створюючи відблисків і не напружуючи очі. З терміном експлуатації понад 30 000 годин він екологічно чистий і безпечний. Не потрібно турбуватися про частою зміною світла, що дає змогу економити ще більше електроенергії. Цей світильник ідеально підходить для коридорів, сходів, гардеробів, кухонь, ванних кімнат, спалень і багато чого іншого!

Жодних інструментів або проведення не потрібно, цей світлодіодний сенсорний світильник пропонує 2 методи встановлення: використовуйте вбудований магніт, щоб приклеїти його безпосередньо до будь-якої чорної поверхні, або використовуйте клейку стрічку 3M і вбудований магніт, щоб приклеїти його. будь-яка чиста, гладка поверхня. Сильне магнітне тяжіння та висока адгезія роблять встановлення міцним і не дають змогу легко впасти. Будь ласка, уникайте джерел води, наскільки це можливо, щоб запобігти падінню під час використання.

Багато людей похилого віку та дітей, зазвичай, не містять освітлення в коридорі, сходове освітлення тощо. Цей настінний світильник, який можна прикріпити куди завгодно, задовольнить усі ваші потреби та полегшить ваше життя. Це ідеальний вибір для гардероба, ящика, кухні, передпокою, ванної кімнати, туалету, доріжки, дитячої кімнати тощо.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары