Все категории
Добавить товар

Брелок, з вашим номером телефону

100 грн
Описание

При покупці за межами шафи на карту - 80 грн

Брелок, з Вашим номером телефону

Часто, втративши будь-яку річ, ми не залишаємо надії, що її знайде свідома людина і спробує Вам її повернути. Це може спрацювати при втраті мобільного телефону, документів, що знайшов може передзвонити з знайденого телефону або якось ідентифікувати Вас по документам. Але якщо Ви втратите, наприклад, ключі від автомобіля з пультом від сигналізації або свого домашнього вихованця? Вони навряд чи зможуть розповісти про господаря, тому навіть при всьому бажанні Вам не зможуть повернути знахідку.

Для того, щоб Вам могли повернути речі, Вам потрібно їх позначити. В цьому Вам допоможе даний брелок з биркою з телефоном господаря.

– Бірка має в комплекті набір цифр, за допомогою яких кожен може без зусиль скласти на пластині свій номер телефону

– Бірка з номером телефону може допомогти Вам при втраті ключів від будинку, брилка автомобільної сигналізації (у дорогих авто відновити пульт від сигналізації дуже дороге задоволення), дитячих речей, портфеля, рюкзака, барсетки або будь-яких інших предметів, які важливі для Вас. Також бирка можна повісити на нашийник Вашого домашнього улюбленця: кота або собаки. І тоді можливо Вам не доведеться розвішувати оголошення типу «Пропала собака». Так як той хто знайшов зможе зателефонувати Вам і повідомити про знахідку зниклої собаки або кота

– Корпус бірки виконаний з міцного пластику, тому не протреться і не намочиться, цифри гумові

– Розмір: 7 х 1,5 см

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
roiel
roiel
Тернополь
40% выполненных заказов
Был

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?